Kontakt

O nama

Montesori Centar je mesto gde se sprovodi program koji naglašava značaj i vezu između svih živih bića,kao i potrebu da svaka osoba pronađe svoju ulogu,smisao i cilj postojanja u životu. Montesori metod je optimalan način rada sa decom od rođenja do 24. godine. Primenjuje se u jaslama, vrtićima, osnovnim i srednjim školama širom sveta. Zasniva se na prirodnim potencijalima deteta za razvoj, unutrašnjoj motivaciji, aktivnom učenju, povezivanju ideja i sticanju funkcionalnog znanja.
Neposredni rad u Montesori Centru izvodi se u trajanju od 2 sata i podeljen je u tri segmenta:
1. IGRA TIŠINE- ima za cilj uvođenje dece u unutrašnji mir i sklad. Propraćena je laganim i deci zanimljivim zadatkom. Radi se grupno u formaciji kruga.
2. RAD SA MATERIJALIMA- Deca slobodno biraju materijal za rad. Montesori Pedagog prezentuje svaki odabrani materijal. Dete bira materijale u skladu sa svojim periodom posebne osetljivosti. Pristup detetu je individualan.
3. NORMALIZACIJA - Vraćanje u prvobitno stanje.


o-nama-montesori-centar

Radno vreme

Ponedeljak – Petak
16:30h – 21:00h

Montesori Adresa

Alekse Šantića br.72
Novi Sad, Srbija

Telefon & e-mail

+381 64 4201909
office@montesori.rs

Pišite nam
Ako Vam treba neka pomoć, kontaktirajte nas

Montesori Centar je mesto gde se sprovodi program koji naglašava značaj i vezu između svih živih bića,kao i potrebu da svaka osoba pronađe svoju ulogu,smisao i cilj postojanja u životu.