LETNJI KURS PRIPREME ZA ŠKOLU

Poštovani roditelji, letnji kurs pripreme za školu  Montesori Centra  počinju sa radom 01.07.2020. 

Kurs traje dva meseca, 01.07.-28-08.2020. , namenjen je deci koja u septembru tekuće godine polaze u prvi razred, kako bi nadoknadili propušteno, utvrdili do sada naučeno I pomerili granicu svojih znanja I iskustva na viši nivo podsticanjem razvoja apstraktnog mišljenja.

Časovi se održavaju 3x nedeljno, svakog ponedeljka, srede I petka od 11-12h. Časovi su podeljeni u 2 segmenta, prvih 10 imaju za cilj da deca nauče da pišu, čitaju I pokrenu apstraktno razmišljanje, dok ostatak časova podrazumeva rad na konkretnim zadacima kosmičkog vaspitanja I obrazovanja,  rešavanju osnovnih matematičkih operacija, izvođenju eksperimenata I povezivanju zadataka sa svetom koji dete okružuje. Nakon završenog kursa, dete zna da čita, piše, vlada osnovnim matematičkim operacijama, osnovnim geometrijskim pojmovima I relacijama, samostalno je I spremno za boravak u školskom okruženju.

*sa decom rade međunarodno sertifikovani montesori pedagozi, učitelji I asistenti

Cena na mesečnom nivou iznosi 4500,00.

TEKST ZA OBNOVU GRADIVA ZA DECU OD 1.-4. RAZREDA

Poštovani roditelji, Montesori Centar organizuje časove obnove gradiva za decu od 1. do 4. razreda.

Časovi počinju 01.07.2020., održavaju se 3x nedeljno u trajanju od 90 min u period od 9:30-11h svakog ponedeljka, srede I petka. Imaju za cilj da pomognu u  održavanju kontinuiteta u radu I veze sa školskim gradivom, kako bi se izbeglo preveliko opuštanje tokom dugog odsustva iz školskih klupa.

Rad se odvija u malim grupama, a svakom detetu se pristupa individualno.

*sa decom rade međunarodno sertifikovani montesori pedagozi, učitelji I asistenti.

Cena na mesečnom nivou iznosi 4500,00.

Montesori Centar je mesto gde se sprovodi program koji naglašava značaj i vezu između svih živih bića,kao i potrebu da svaka osoba pronađe svoju ulogu,smisao i cilj postojanja u životu.